Arhiva vijesti

Traži

Kako prepoznati i spriječiti mobing?

Izloženi ste verbalnom vrijeđanju, ponižavanju, degradiranju od strane jedne ili više osoba. Osjećate se manje vrijednim, gubite dostojanstvo, dežurni ste krivac za sve loše stvari koje se dogode u firmi.

Srijeda, 12.05.2010.detaljnije

Američki najuspješniji poduzetnici su - amiši

Najuspješniji poduzetnici u SAD-u nisu financijaši s Manhattana, niti kompjutorski genijalci iz Silicijske dolini, nego amiši, kršćanska denominacija koja živi povučeno i uglavnom odbija modernu tehnologiju.

Utorak, 11.05.2010.detaljnije

Besplatni webinar: Upravljanje znanjem i komunikacijama na projektu

Ovaj besplatni webinar namijenjen je svima koji sudjeluju u projektima nevladinih organizacija, općinskih, gradskih i državnih ustanova, naučnim, tehničkim ili tehnološkim inicijativama, medjskim, umjetničkim i drugim poduhvatima iz oblasti kulture.

Ponedjeljak, 10.05.2010.detaljnije

Besplatna radionica: 7 načina do uspjeha

U trajanju od 2 sata ova besplatna uvodna radionica dati će vam informacije o sadržaju i dinamici četverodnevnog programa obnove energije, dobro ćete se zabaviti, nešto naučiti te dobiti dovoljno informacija za adekvatnu procjenu isplativosti pohađanja antistresnog programa.

Četvrtak, 06.05.2010.detaljnije

Previše radnih sati loše utječe na mozak

Raditi više od 55 sati tjedno nije dobro za vaš mozak, barem se tako tvrdi u istraživanju objavljenom u američkom časopisu o epidemiologiji.

Petak, 30.04.2010.detaljnije