Arhiva vijesti

Traži

Osobnost kao kriterij za zapošljavanje

Ponekad je dobro uzeti u obzir još neke pokazatelje, osim provjere znanja i kvocijenta inteligencije, koji mogu pomoći pri izboru novih zaposlenika ili suradnika. Pokazatelji osobnosti daju odgovor na pitanje - je li ono što dobivamo identično s onim što trebamo?

Četvrtak, 29.07.2010.detaljnije

Učinite svom poslodavcu uslugu i pođite na godišnji

Četvrtina radnika ne odlazi na odmor zbog bojazni da će se zamjeriti poslodavcu ili da će neki kolega vrijeme izbivanja iskoristiti da mu preotme poziciju na poslu.

Srijeda, 21.07.2010.detaljnije

Ljetna škola znanstvene komunikacije

U okviru programa Ljetnih škola za doktorande Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske, Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu organizira Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu, 12. - 16. srpnja 2010.

Utorak, 06.07.2010.detaljnije

Kinezi unajmljuju bijelce kako bi popravili imidž

Kineski poslovnjaci unajmljuju zapadnjake kako bi popravili svoj status u poslovnom svijetu i pokazali da su u kontaktu sa zapadnim tržištima i poslovnim parterima te da imaju pristup njihovom kapitalu.

Utorak, 29.06.2010.detaljnije

Upravljanje poslom - produktivnost u praksi

Uključite se 24.6.10. od 18:30 do 20 h u besplatni webinar koji odgovara na pitanja o alatima, vještinama i standardima komunikacije na poslu. Kroz izazove koje srećete, pomozite nam da spremimo ljetnji e-kurs o postizanju produktivnosti u praksi - baš za Vas.

Petak, 18.06.2010.detaljnije