Traži se direktor, ali bez VSS

Gradsko poduzeće za upravljanje sportskim objektima u Bjelovaru nakon dvije godine, koliko ga vodi vršitelj dužnosti direktora, traži novog šefa. Ne zanimaju ih oni koji imaju VSS i oni koji na tom području nemaju iskustva!

Iako su bjelovarski vijećnici još prije dvije i pol godine vršiteljem dužnosti direktora Gradskog poduzeća za upravljanje sportskim objektima imenovali Ljerka Ožegovića, Skupština društva tek je ovih dana raspisala javni natječaj za "pravog" direktora. Na njega će se javiti i sam Ožegović, koji tvrdi kako ispunjava sve potrebne uvjete. Uz to je dodao kako je javni natječaj tek formalnost.

I zaista, uvjeti natječaja bude sumnje u to da je namješten, piše Bjelovarski list. Prema njima bi, naime, novi direktor morao imati srednju ili višu stručnu spremu, dok se visoka ni ne spominje. Sumnju pobuđuje i uvjet da kandidat mora imati najmanje pet godina iskustva na odgovarajućim poslovima, od čega najmanje dvije godine na rukovodećim mjestima u poslovima upravljanja sportskim objektima.

Bjelovarski list piše kako nije poznato je li se na natječaj još tko prijavio, no o kandidatima bi trebala odlučivati Skupština Gradskog poduzeća za upravljanje sportskim objektima, u kojoj se nalazi jedan jedini član, a to je bjelovarski gradonačelnik Antun Korošec. On, pak, ne želi komentirati dosadašnji rad Ljerka Ožegovića dokle god je javni natječaj otvoren, kako njegov stav ne bi bio krivo protumačen.

danas.net.hr