Oglasniku srebrna medalja za uspješno poslovanje u 2009.!

Oglasnik grupacija, vodeći nacionalni lider u tiskanom i internetskom oglašavanju, ovih je dana dobila nagradu koja se dodjeljuje za 1.500 najboljih poduzeća prema novostvorenoj vrijednosti u 2009. godini.

Srebrna medalja za Oglasnik grupaciju, pokazatelj je uspješnog poslovanja u godini u kojoj su krizni trendovi imali velikog utjecaja na poslovanje. U Hrvatskoj je registrirano oko 270.000 poslovnih subjekata (trgovačka društva, poduzeća i zadruge te ustanove, tijela, udruge i organizacije) od kojih je aktivno svega 50 %. Doći na rang listu najboljih 1.500 po kriteriju novostvorene vrijednosti je izvrstan uspjeh, a Oglasnik grupacija na ukupnoj listi zauzima 534. mjesto.

„Oglasnik grupacija se redovito, svake godine od 2005., nalazi na listi Top 500 hrvatskih kompanija po novostvorenoj vrijednosti što je iznimno veliki uspjeh koji pokazuje kontinuitet uspješnog poslovanja. U prethodnim godinama Oglasnik grupacija se nalazila i među naboljim kompanijama po novostvorenoj vrijednosti u svom sektoru izdavaštva i tiska.U prošloj godini kada su sektor izdavaštva, a posebno industrija oglašavanja doživjeli izuzetno veliki pad, Oglasnik grupacija zadržala se u društvu najboljih. Iako su ključna tržišta na kojima posluje Oglasnik grupacija (nekretnine, automobili i zapošljavanje) doživjeli pad veći i od 50%, Oglasnik je uspio brzim promjenama i optimizacijom poslovanja zadržati profitabilnost i ostvariti značajne rezultate u novostvorenoj vrijednosti. Tako je i ojačana pozicija u sektoru izdavaštva i tiska te sada oglasnik grupacija zauzima 14 mjesto u Hrvatskoj" rekao je predsjednik Uprave Oglasnik grupacije Gordan Putanec.

Novi izazovi i planovi Oglasnik grupacije usmjereni su u korištenje najmodernijih tehnologija te ulaganje u kvalitetan i stručan kadar. Prioriteti za Oglasnik su osiguravanje kvalitete sadržaja, rast zadovoljstva korisnika, razvoj marke i i uvođenje inovacija.

Osim tiskanih izdanja Oglasnik, Oglasnik automoto i Oglasnik nekretnine, Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice: Oglasnik.hr, Auti.hr, Nekretnine.net, Posao.hr, Edukacija.hr.