Besplatna poslovna edukacija za nove poduzetnike

Zbog pojačanog zanimanja poduzetnika početnika za projekt Siguran start, Posao.hr po prvi put proširuje svoje edukativne programe na područje Istre i sjeverozapadne Hrvatske.

Posao.hr pokreće nova predavanja na temu Postavite temelje uspješne tvrtke koja će okupiti poduzetnike koji tek započinju poslovanje. Počinju u četvrtak, 31. ožujka u Zagrebu, nakon čega će uslijediti predavanja i na području Istre i sjeverozapadne Hrvatske.

Poduzetnici početnici će moći saznati više o učinkovitom upravljanju ljudima, regrutaciji i savjetima za zapošljavanje, internetskom oglašavanju i odnosima s javnošću, važnosti poslovnih informacija kao izvoru konkurentske prednosti poduzetnika, upravljanju prodajom i marketingom, knjigovodstvu i vođenju knjiga te pravnim pitanjima i savjetima.

siguran_start_poslovna_edukacija

Besplatna poslovna edukacija dio je projekta Siguran start, kojeg je posao.hr pokrenuo prije dvije godine kako bi novim tvrtkama i obrtima omogućio siguran početak i što brži razvoj poslovanja. U taj se projekt, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, tijekom dvije godine uključilo više od 120 sudionika.

Na raspolaganju su im bile besplatne usluge poput oglašavanja na portalu posao.hr, savjetovanja oko pronalaska zaposlenika, korištenja FINA-inih proizvoda za elektroničko poslovanje i poslovno informiranje te promotivnih cijena usluga i proizvoda tvrtki sponzora.

Zainteresirani ste? Prijavite se na stranicama sitea posao.hr.

pametnakuna.hr