Vertiko d.o.o.

Vertiko d.o.o.

VERTIKO d.o.o. osnovan je 2004. godine u Zagrebu i specijaliziran je za visinske radove. Nastavlja rad građevinskog obrta "PAUK" (osnovan 1993. godine). Opseg poslovanja proširen je pa se tako tvrtka bavi sljedećim aktivnostima;
  • obučavanje za rad na visini,
  • prodaja opreme za rad na visini,
  • izrada tehničkih rješenja i dokumentacije iz područja rada na visini,
  • savjetovanje i nadzor iz područja rada na visini,
  • izvođenje visinskih radova.
Pristup užetom, posebna tehnika visinskih radova kojom se mjestu rada pristupa s pomoću užadi i pripadajuće opreme, uža je specijalnost kojom se tvrtka bavi i danas. Desetogodišnja primjena međunarodno priznatih standarda omogućila je 2003. godine, vlasniku i petorici zaposlenika tvrtke, da polože ispit za I RATA tehničare. Time su postali prvi visinski tehničari u Hrvatskoj s međunarodno priznatom licencom, koja dokazuje najviši stupanj sigurnosti u radu na visini.

Višegodišnje djelovanje tvrtke obilježeno je primjenom najviših standarda rada i sigurnosti. Visinske vještine, stručne kvalifikacije i iskustvo, omogućili su izvođenje najzahtjevnijih radova, od izgradnje skela i metalnih konstrukcija na zagrebačkoj Katedrali do miniranja naljepa u silosima za cement. Kvaliteta usluge omogućila je suradnju s najuglednijim domaćim tvrtkama, a postignuti nivo sigurnosti pokrenuo je ideju obuke za rad na visini.

Obuka za rad na visini zasnovana je na europskim standardima i odmah prepoznata kao način unapređenja sigurnosti i učinkovitosti u radu na visini. Primjena najnovijih saznanja, dosljedna provedba programa, suvremene metode rada, kvalificirani instruktori, kvalitetna oprema, opremljen poligon, primjena sigurnosnih mjera, provjera znanja i vještina polaznika, te popratna dokumentacija jamče visoku kvalitetu obuke. Izbor i trajanje obuke iz pojedinih tema prilagođeni su zahtjevima korisnika. Znanje i vještina polaznika provjeravaju se pisanim testom i praktičnim zadacima u radu na visini što, uz primjenu standarda, sadržajnost programa, kvalifikacije instruktora i dosljednost u provođenju obuke, određuje vrijednosti stečenih diploma.

Rad na visini specijalnost je koju smo razvijali više od 15 godina.
Stručnim usavršavanjem i aktivnom primjenom razvijamo je i danas.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Vertiko d.o.o.

Vertiko d.o.o.
Vrbje 42a
10 000 Zagreb

Tel: 01/3865-000
Mob: 098/233-066
Fax: 01/3864-000

E-mail: vertiko@vertiko.hr
Web: www.vertiko.hr

O ustanovi