OMNIA Centar za strane jezike

OMNIA Centar za strane jezike prvi je centar u Rijeci, ali i Hrvatskoj, koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Umjesto ploče i flomastera, centar je opremljeninteraktivnim pametnim pločama i interaktivnim projektorima, koji unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh polaznika.

Nudimo tečajeve jezika za djecu i odrasle. Tečajevi za odrasle usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za jezike. Tečajevi za djecu sastoje se od 70 školskih sati nastave tijekom cijele školske godine na kojima djeca uče strani jezik na način prilagođen dobi - kroz igru, pjesmice, crtanje. Na nastavi se koriste interaktivni udžbenici renomiranih svjetskih izdavača. Svaki sat je osmišljen tako da djeca uče kroz igru, na zabavan način. U tu svrhu naši najmlađi polaznici mogu se na svakom satu koristiti i interaktivnim pametnim stolomSMART Tableom, namijenjenim djeci već od 5 godina starosti. Interaktivna površina stola i touch screen omogućuju djeci da uče na zanimljiv i poticajan način. Istovremeno na stolu može raditi osmero djece, bilo u paru ili samostalno. Stol dolazi s 1500 već pripremljenih aktivnost i koristeći ga djeca uče, ali se i sjajno zabavljaju, pritom se družeći i međusobno surađujući. Posebno smo ponosni što smo prvi u Hrvatskoj koji su kupili SMART Table za naše polaznike.

OMNIA Centar za strane jezike priprema polaznike, djecu i odrasle, za polaganje međunarodno priznatih ispita. Međunarodne institucije, sveučilišta i poslodavci u inozemstvu kao dokaz poznavanja stranog jezika uglavnom ne priznaju certifikate stečene u Republici Hrvatskoj već traže neki od međunarodno priznatih certifikata koji normiraju znanje stranog jezika na svjetskog razini. Pohađajući tečajeve u našem centru možete se uspješno pripremiti za neki od međunarodno priznatih ispita.

Također nudimo usluge prijevoda svih vrsta tekstova s engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, portugalskog i japanskog jezika na hrvatski jezik i obratno te ovjeru prijevoda od strane sudskog tumača.

Profesionalnost, kvaliteta, zadovoljstvo i povjerenje korisnika naših usluga, prioriteti su našega rada.

Pošalji upit

Kontakt podaci

OMNIA Centar za strane jezike

OMNIA Centar za strane jezike
Trpimirova 4
51000 Rijeka

Tel: 051 587 775
Mob: 095 2335 001 / 091 4975 897

E-mail: info@omnia-jezici.com
Web: omnia-jezici.com

O ustanovi