Magneto 2.0 Night Class

i-Ways u Hrvatskoj posluje od 2013., a osnovni tim zajedno surađuje još od 2010. Trenutno brojimo 18 članova i kontinuirano zapošljavamo. Svoje poslovanje baziramo na dugoročnim suradnjama sa nekoliko tvrtki za koje razvijamo inovativna tehnološka rješenja u području eCommercea, sustava plaćanja, crowd-fundinga, custom aplikacija i dr.
Na Magento projektima radimo još od 2010., a jedan od kompleksnijih Magento projekata na koji smo
izuzetno ponosni je http://www.i-ways.hr/portfolio/audena/ odnosno http://www.audena.de i njezin "stariji brat” http://www.holzconnection.de.
Uz kontinuiran rad na Magento projektima, naš portfolio čine i inovativni projekti poput http://www.iways.hr/portfolio/kickrs/ i http://www.i-ways.hr/portfolio/voxterr/ koji svaki na svoj način integriraju i koriste naša znanja i iskustva iz eCommercea da bi izgradili kvalitetne nove koncepte.
Osim rada na projektima naših klijenata kontinuirano ulažemo u naše interne ideje i interne projekte, o kojima ćete moći više ćuti u narednim mjesecima.
 
PHP edukaciju odlučili smo usmjeriti na Magento platformu koja developerima otvara vrata u svijet eCommercea. O kompleksnosti Magenta imali smo priliku učiti kroz zahtjevne i izazovne projekte na kojima smo radili prošlih godina i ta iskustva želimo prenjeti studentima.
Jedan od dodatnih razloga za odabir Magenta kao fokusa ovih PHP edukacija je i to što je Magento krajem 2015., dakle prije nekoliko tjedana, na tržište lansirao potpuno redizajniranu Magento platformu (Magento 2.0.) rađenu na Symfony frameworku, pa će studenti imati priliku biti među prvim developerima koji se mogu pohvaliti poznavanjem te najpopularnije eCommerce platforme.
 
Glavni inicijator, te osoba koja vodi pripremu i izvođenje svih radionica je naš CTO, Tomislav Šantek. Uz više od 10 godina praktičnog PHP iskustva od kojih više od 5 u području eCommerce razvoja i desetke održanih treninga i edukacija na razne teme iz svijeta programiranja, Tomislava krasi i talent prema pisanju. Upravo taj talent, u kombinaciji sa širokim iskustvom u industriji i voljom za predavanjima, rezultirali su njegovim ko-autorstvom na izradi udžbenika iz Informatike za osnovnu školu u izdanju VBZ-a.
Tomislav je osoba zadužena za konceptualizaciju tehničke arhitekture i tehničku kvalitetu svih rješenja koja kreira naš tim. Glavni je mentor i podrška svim postojećim članovima tima, a posebice studentima tijekom ljetnih praksi. Uz Tomislava, na programu će sudjelovati i ostali članovi tima, uključujući i nekadašnje studente a sada naše zaposlenike, koji rade na Magento i eCommerce projektima. U selekciji studenata za program i praćenju njihovog razvoja sudjelovat će i naša direktorica, Dragana Gučanin, koja uz i-Ways vodi i treninge usmjerene na razvoj mladih, studenata i nezaposlenih, certificirani je Career Coach i polaznik studija Realitetne terapije i Teorije izbora.
Imajući sve to u vidu, možete očekivati da ćemo vašim studentima ponuditi i puno više od samih praktičnih znanja iz sadržaja ovog programa.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Magneto 2.0 Night Class

Tel: 01 5625 710

E-mail: nightclass@i-ways.hr

O ustanovi