M.E.D. Marketing d.o.o.

MED Marketing prvenstveno je specijaliziran za MARKETING i PR usluge, osmišljavanje kompletnog korporativnog indetiteta, izdavaštvo, izradu web stranica te sve vrste marketinga vezanog uz internet a prvenstveno na kvalitenu optimizaciju tekstova i fotografija za tražilice (SEO, SEM, kontekstualno oglašavanje, viralni marketing, društvene mreže,...).

Izuzetno zahtijevan web projekt pod nazivom - „PEARLS - TOUCH OF CROATIA“, kompletno je idejno i dizajnerski osmišljen i realiziran  u okviru MED Marketing tima. Koliko smo u tome bili uspiješni možete pogledati i osobno se uvijeriti na www.pearlsofcroatia.com. Još u periodu stvaranja, vrijednost i kvalitetu prepoznali su i pridružili nam se kao kolumnisti/vanjski suradnici: prof.dr. Ivan Đikić, prof.Miroslav Radman iz instituta MEDILS Split, Ana Jelušić – uspješna skijašica, Danijel Frka – jedan od najboljih podvodnih fotografa, Darko Baretić - cijenjeni gastro stručnjak, Voljen Grbac – operni pjevač, fotograf, putopisac i zaljubljenik u vina,  te mnogi drugi.

Web stranica www.pearlsofcroatia.com dobitnik je više domaćih i inozemnih priznanja za dizajn i kvalitetu sadržaja.

Ostale naše radove možete pogledati pod referencama.
Na osnovu tih projekata možete najbolje procjeniti koliko smo u MED Marketingu visoko postavili zahtjeve po pitanju kvalitete suradnika u timu,  sadržaja, vizuala i svega ostalog što je potrebno da Vi – naš budući klijent budete u potpunosti zadovoljni.

MED Marketing ne nudi prazne priče, već Vaše zahtjeve i ideje realizira brzo i stručno.
Za MED Marketing Vi ste Klijent s velikim slovom K!
 
Vi morate biti zadovoljni našim radom i rezultatima, jer samo tako ostajete uz nas i preporučate naše usluge svojim kolegama.

Pošalji upit

Kontakt podaci

M.E.D. Marketing d.o.o.

M.E.D. Marketing d.o.o.
D. Ščitara 4a
51000 Rijeka

Mob: 091/2521-308

E-mail: edi@med-marketing.hr
Web: www.med-marketing.hr

O ustanovi