Likovni i grafički Studio IR

Studio IR je malo trgovačko društvo u Zagrebu. Ideja je da Studio IR bude više od standardnog likovnog i grafičkog studia. Dok se utiskujemo u svijet s kompliciranim tehničkim sustavima – dizajneri moraju evoluirati iz individualnih autora objekata, zgrada u osobe koje podupiru promjenu u velikim grupama ljudi. Prije su studiji bili veliki dio problema, kao brandovi i manifakture. Studiji pomažu brandovima da prodaju proizvode. U nekim slučajevima su dio uvjeravanja ljudi da kupe stvari koje im ne trebaju da impresioniraju ljude koje ne znaju.
Studio IR teži tome da naši klijenti i individualne osobe donose socijalno i ekološki osviještene odluke. Unaprjeđujemo kvalitetu života uz usluge koje nudimo.
Ideja o likovnim radionicama - čovjek je vizualno biće. Stoljećima je slika/crtež bio oblik sporazumijevanja. Još uvijek je. Jako je bitno da se individualna osoba zna izraziti, a likovna umjetnost – crtanje otvara čovjeka prema svijetu i otvara svijet čovjeku. Djeca vide svijet svojim očima, doživljavaju ga drugačije i nekad nemaju sredstva ni želje iskomunicirati ono što vide i osjećaju. Slikanje/crtanje uvelike pridonosi razumijevanju djeteta kroz njegove radove. A djeca pri tome uče način izražavanja koji nije ograničen više ni jezikom, ni plohom, ni mišlju. Neograničene mogućnosti u umjetnosti pokazuju djetetu neograničene mogućnosti u odrastanju i životu. Studio IR želi takvo razmišljanje prenijeti dalje. Također, izražavanje traje tokom cijelog života, samo zato što čovjek odrasta užurbanim životom ne bi trebalo značiti da nema vremena prenijeti nešto iz dubine sebe van prema drugima.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Likovni i grafički Studio IR

Likovni i grafički Studio IR
Beethovenova 3
10000 Zagreb

Mob: 0915895832

E-mail: lg_studioir@lg-studioir.hr
Web: www.lg-studioir.hr/

O ustanovi