Life Long Learning Akademija - L3A

Life Long Learning Akademija - L3A

Life Long Learning Akademija ili škola za cjeloživotno učenje; namijenjena je pojedincima i organizacijama iz gospodarskog i društvenog života. Onima koji osjećaju da im nedostaje znanja i vještina za koje znaju ili se nadaju da će im pomoći u njihovom svakodnevnom radu i životu.

Teme kojima se L3A bavi su iz područja suvremenih tehnologija poput računala i Interneta te suvremenih pristupa ljudskom radu, organizaciji i komunikaciji.

Zamisao s kojom je L3A osnovana je da svojim polaznicima ponudi najnovije svjetske spoznaje koje prenose najbolji svjetski predavači. Ti vrhunski komunikatori nisu samo "potkovani" teoretičari već ljudi iz prakse s dokazanim višegodišnjim iskustvom i opipljivim rezultatima.

L3A snažno vjeruje u primjenu novih tehnologija u obrazovanju očekujući da će one i predavača i učenika osloboditi suvišnog tereta, postupaka i ograda, kako bi svoju energiju usmjerili u zajedničko druženje kao vrhunski doživljaj učenja i ovladavanja novim vještinama.

L3A podupire "academic industrial partnership" tj. suradnju stručnjaka iz akademske zajednice i gospodarstva. Stoga su predavači L3A gotovo u pravilu radno aktivni u obje zajednice ili su u pojedinim fazama svog djelovanja bili aktivni u svakoj od njih.

Pored svjetskih stručnjaka, L3A programe izvode i domaći stručnjaci koji su se jednako kao i njihovi strani kolege dokazali i u struci i u poučavanju, a koji se i sami neprekidno školuju i usavršavaju u zemlji i inozemstvu.

I na kraju, program L3A nije nedodirljiv i nepromjenjiv. Naprotiv, on je za žive ljude koji od njega moraju imati konkretnu korist. Stoga se mijenja i prilagođava u skladu s potrebama, primjedbama, kritikama i prijedlozima koje dobiva od svojih polaznika ili onih koji će to možda biti.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Life Long Learning Akademija - L3A

Life Long Learning Akademija - L3A
IV Vrbik 2
10000 Zagreb

Tel: 01/6185-124
Fax: 01/6185-129

E-mail: info@L3A.com.hr
Web: www.l3a.com.hr

O ustanovi