Informativka d.o.o.

Informativka d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana 2007. koja se bavi oline poslovanjem - web consulting, edukacija, internet marketing te razvoj web portala samo su neke od usluga u našoj ponudi.

Naš tim sastoji se od vrhunskih informatičkih i marketinških stručnjaka koji su vodili projekte ili pak surađivali na razvoju nekih od najzanimljivijih projekata u Hrvatskoj unatrag 10 godina.

Specijalizirani smo za izvedbu marketinških akcija na internetu i svim novim medijima. Naše usluge obuhvaćaju sve ključne djelatnosti potrebne za uspješnu izvedbu marketinških akcija na webu: planiranje, zakup medija, distribucija oglasa, mjerenje učinkovitosti i izrada izvještaja.

Brza reakcija

Obzirom da smo "mala tvrtka", to nam daje na brzini reakcije što je, u današnjem svijetu izražene kompetitivnosti, više nego važno za stjecanje konkurentske prednosti na tržištu. Spremni smo odgovoriti na sve izazove i razumne zahtjeve klijenata, kreativno ali disciplinirano, te poštujući zadane rokove i kvalitetu.

Savjetujemo i usmjeravamo prema rješenjima koja su najprihvatljivija za klijenta. Nudimo jednostavna poboljšanja koja rezultiraju velikim pomacima u razvijanju i rastu posla.

Tu najviše do izražaja dolazi izrada i održavanje facebook stranica te izrada Twitter profila te komunikacija putem sličnih društvenih mreža.

ICT edukacija

ICT edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije. Konkretno, riječ je o uslugama kao što su: uvod u online oglašavanje, internet prodaja, online media planiranje i SEO edukacija.

Ako ste u našim uslugama pronašli nešto što bi vam pomoglo ili bilo korisno za vas možete nas slobodno kontaktirati.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Informativka d.o.o.

Informativka d.o.o.
Bolnička 105b
10000 Zagreb

Tel: 01 3838 126

E-mail: info@informativka.com
Web: www.informativka.com

O ustanovi