IM&C d.o.o.

M&C redovito organizira seminare i edukacije koje će vam jednako pomoći u osobnom kao i u poslovnom životu. Ovaj segment naše djelatnosti namijenjen je svima onima koji su shvatili važnost osobnog razvoja i žele unaprijediti sebe i svoje poslovanje.

IM&C je agencija koja se bavi strateškom implementacijom integralnih marketinških komunikacija. Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika i predavača u domaćem i međunarodnom okružju rezultiralo je saznanjem da je trajna edukacija nužan preduvjet uspjeha u današnjem poslovnom svijetu

IM&C poslovni seminari namijenjeni su managerima, rukovoditelja timova, djelatnicima u marketingu i prodaji, poslovnim tajnicama, kao i svim poslovnim ljudima koji se žele profesionalno i osobno razvijati i usavršavati; praktičan i suvremen oblik izobrazbe koji sudionicima omogučava stjecanje ključnih znanja iz različitih područja poslovanja: poslovna komunikacija, prezentacijske vještine, upravljanje konfliktima, vještine prodavanja i pregovaranja, odnosi s javnošću, istraživanje tržišta.

Naši su predavači sveučilišni profesori, ugledni stručnjaci s područja psihologije menadžmenta, marketinga, prodaje i komunikologije.

Pošalji upit

Kontakt podaci

IM&C d.o.o.

IM&C d.o.o.
Maksimirska 94
10000 Zagreb

Tel: 01/2302-999
Fax: 01/2338-088

E-mail: info@imc-agencija.hr
Web: www.imc-agencija.hr

O ustanovi