Etika d.o.o.

Obrazovanje i znanost
Prvi put u Hrvatskoj nova, učinkovita i intenzivna metoda učenja i usavršavanja poslovnog engleskog jezika kroz radionice, tzv. empowerment courses, a obuhvaća menadžment, internu komunikaciju, poslovnu kulturu i etiku rada. Tečajevi se organiziraju prema Vašim potrebama i sposobnostima, a namijenjeni su svima koji žele unaprijediti svoje znanje i stručnost u poslovnom svijetu (individualnim polaznicima, kao i skupinama i tvrtkama).
Strani predavači potvrđenih karijera u poslovanju (V. Prescott, A. Brown, Katarina Ž. Peacock, V. S. Matucci). Pojedinačni ili skupni tečajevi za rukovodeće kadrove, menadžere, vlasnike tvrtki, studente…
Za dodatne informacije, pošaljite upit. Jamčimo uspjeh i učinkovitost kroz tečajeve empowerement- metode!!!

Consulting
Usluge savjetovanja u radu sa stranim korporacijama i kompanijama vezanim za međunarodno poslovanje, iza kojih stoje osobna iskustva u radu s Waitrose, Tesco, Asda na području prodaje, marketinga, CSR-studija, studija zaštite okoliša i BRC-akreditacija. Naše iskustvo, kroz više od dvadeset godina rada u Engleskoj, unaprijedit će vašu učinkovitost i profitabilnost u poslovanju.

Kontaktirajte nas! Rado ćemo Vam pokazati portofolio stečen radom u najvećim svjetskim korporacijama.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Etika d.o.o.

Etika d.o.o.
Mesnička 5 (u dvorištu)
10000 Zagreb

Mob: 095 8163 111

E-mail: info@etika.com.hr
Web: www.etika.com.hr

O ustanovi