Educamix - Centar za razvoj ludskih potencijala

Educamix je centar za razvoj ljudskih potencijala koji nudi ciljane i djelotvorne metode za osobni i organizacijski razvoj. Cilj poslovanja Educamix je pridonijeti kvalitetnijem poslovanju kroz različite pristupe klijentu nizom vještina i znanja usklađenih s potrebama tržišta. Posebni smo po tome što su sve naše radionice i edukacije prilagođene potrebama svakog pojedinog klijenta. Ujedno smo posebni i po inovativnim i kreativnim pristupima i programima.

Kroz cijeli niz procesa, in-house programa, ispitivanja kvalitete usluge, business coachinga, organizacijskog coachinga, otvorenih interaktivnih seminara, short expert programa, dugoročno podižemo komunikativnost, suradnju, inicijativnost, inovativnost, kreativnost, spremnost na promjene, a samim time i kvalitetu poslovanja organizacija s kojima radimo.

Naši treneri su praktičari s bogatim iskustvom koji prenose svoja znanja i vještine kroz puno vježbi, case studya i kroz niz drugih interaktivnih metoda.

METODE RADA
Temelje se na grupama do najviše 15 polaznika te na osobitostima tima i pojedinaca, a uključuju:

  • PowerPoint prezentacije,
  • iskustveno učenje primjenom stečenih teorijskih znanja,
  • pozitivno propitivanje kroz individualni i grupni rad,
  • razmjenu iskustava kroz grupne rasprave i brainstorming,
  • case study i simulacije,
  • igranje uloga i uvježbavanje stvarnih situacija te rješavanje zadataka,
  • stjecanje uvida u vlastito ponašanje i emocionalna stanja kroz upitnike samoprocjene i testove te feedback voditelja i drugih sudionika radionice,
Na kraju svakog našeg in house treninga klijent dobiva analizu i stručno izvješće sa smjernicama za daljnje unapređenje razvoja zaposlenika

 

Pošalji upit

Kontakt podaci

Educamix

Educamix
Palinovečka 19d
10000 Zagreb

Tel: 01 3883 756
Fax: 01 3883 115

E-mail: educamix@educamix.hr
Web: www.educamix.hr

O ustanovi