Codupo d.o.o.

Pružamo usluge savjetovanja u području poslovne etike, usklađenosti (Compliance), organizacijske kulture i vodstva. Codupo je osnovan 2010. godine i sa svojim timom stručnjaka i vanjskih suradnika pruža edukacije, inovativne savjete i konkretna rješenja za Vaše specifične potrebe.

Omogućujemo tvrtkama da:

  • Dobiju savjet i pomoć vezanu uz pitanje poslove etike i usklađenosti (Compliance)
  • Osiguraju treninge i edukacije za razumijevanje i rješavanje etičkih dvojbi
  • Izgrade integrativnu organizacijsku kulturu
  • Prepoznaju unutarnje kapacitete i ostvare njihovu optimalnu realizaciju

Misija

Misija nam je poticanje visokih standarda korporativnog ponašanja, promicanje etike i poslovne izvrsnosti kako bi omogućili tvrtkama da izgrade i promiču integrativnu organizacijsku kulturu u svom poslovanju.

Vizija

Biti pouzdan partner vođen etičkim vrijednostima koji osigurava dodanu vrijednost klijentima i  uspostavlja dugoročne odnose temeljene na povjerenju.

Vrijednosti

Naše vrijednosti su temelj našeg poslovanja. One određuju našu kulturu i čine razliku onog što radimo i kako to radimo.

Integritet: Držimo se najviših etičkih standarda u poslovanju

Poštovanje: Poštujemo kolege i klijente i pomažemo im u ostvarivanju njihovih ciljeva

Inovativnost: Koristimo kreativna rješenja prilagođena Vašim potrebama

Izvrsnost: Nastojimo biti najbolji u svemu što radimo

Naš tim

mr.sc. Silvija Vig

Predavač, autor i savjetnik u području poslovne etike i usklađenosti. Veći dio svog Predavač, autor i savjetnik u području poslovne etike i usklađenosti. Veći dio svog dvadesetogodišnjeg radnog iskustva stjecala je na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji. Trenutno je u naslovno-nastavnom zvanju predavača u području društvenih znanosti, polje ekonomija. Nositelj je dva kolegija iz područja menadžmenta, uključujući kolegij"Etički menadžment" na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i dva kolegija iz područja poslovne ekonomije na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Dugogodišnji je gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te ekspert pri EACEA – Mediaprogramu potpora u Bruxellesu, certificirani NLP Master Practitioner,NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach . 
Trenutno doktorira na temu "Utjecaj poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je također diplomirala, a nakon toga stekla i titulu magistra ekonomskih znanosti. Posljednjih šest godina njeno područje interesa je poslovna etika, usklađenost (Compliance), izgradnja integrativne organizacijske kulture i integrativno vodstvo što je usavršavala i u SAD-u; autor je brojnih znanstvenih članaka iz spomenutih područja, član EBEN-a (European Business Ethics Network-a), član NLPEA – NLP Association of Excellence, te od siječnja 2015. godine posjeduje prestižni certifikat LPEC – Leading Professional in Ethics and Compliance, Američke asocijacije za etiku i usklađenost.

Rudolf Vig

Viši savjetnik u području komunikacijskih vještina i osobnog razvoja. Veći dio svog dugogodišnjeg radnog iskustva stjecao je u području savjetovanja, coaching-a i educiranja. Nakon upisane Pedagoške akademije, svoje polje interesa usmjerava na poduzetništvo i trenutno pohađa studij Ekonomije poduzetništva na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje u Zagrebu. Certificirani je NLP Trener , član NLPEA – NLP Association of Excellence, certificirani NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach , član ICF – International Coach FederationHR Manager , član strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – HR Centar, licencni korisnik modelaFour Rooms of Change© - Četiri sobe promjene (Organizacijski barometar©, Osobna dijalektika© za povećanje razumijevanja i uvažavanje različitosti u timu). Tijekom karijere nastupao je kao gost predavač na Filozofskom fakultetu u Zagrebu na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju. Svoje polje interesa usmjerio je na savjetovanje, coach i educiranje u području osobnog razvoja, ljudskih potencijala, upravljanja organizacijskim promjenama, poslovne etike te usklađenosti (Complinace) što je usavršavao i u SAD-u.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Codupo d.o.o.

Codupo d.o.o.
Horvaćanska cesta 75 A
10000 Zagreb

Tel: 01 664 6699

E-mail: info@codupo.hr
Web: www.codupo.hr

O ustanovi