Alisa d.o.o. - za reviziju, analize, savjetovanje i poslovne usluge

 
alisa d.o.o.
je tvrtka koja svojom misijom u prvom redu želi dati doprinos segmentu hrvatskog gospodarstva koji je u razvoju i koji ima potrebu za svladavanjem sve većih tržišnih zahtjeva za konkurentnošću i za prevladavanjem problema sa likvidnošću koji je bio (i još je uvijek) glavna boljka hrvatskog gospodarstva.

Naše usluge su namijenjene svima koji prepoznaju važnost planiranja i upravljanja rezultatima poslovanja, praćenja tržišta i vlastitog položaja na tržištu, osmišljavanja vlastite poslovne strategije kao preduvjeta za opstanak, rast i razvoj svojeg poduzeća te prepoznavanja takvog pristupa kao puta za ostvarenje svojih poslovnih, a posredno i osobnih ciljeva.
Pod tvrtkom alisa d.o.o. radi tim stručnjaka ekonomista različitih profila koji nude ekonomsko sagledavanje poslovnih problema, koji uključuju i pravne probleme koji se javljaju u poslovnim odnosima sa partnerima i poslovnim bankama.

Svoje iskustvo su stekli radom kod nekolicine većih hrvatskih poduzeća različitih djelatnosti kao što su procesna oprema, prehrambena industrija, prerađivačka industrija, građevinarstvo i servisne djelatnosti, obavljanjem različitih funkcija iz područja marketinga i razvoja proizvoda, financija i računovodstva, upravljanja i organizacije, te kroz samostalno obavljanje revizija i revizorskih analiza sa naglaskom na analizi financijskih i organizacijskih problema u poslovanju klijenata, zatim u vještačenjima u poslovnim odnosima pravnih subjekata u sudskim parnicama i sudskim postupcima.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Alisa d.o.o.

Alisa d.o.o.
Pavla Hatza 10
10000 Zagreb

Tel: 01 485 22 35
Mob: 091 5125 808
Fax: 01 4852 235

E-mail: info@alisa.hr
Web: www.alisa.hr

O ustanovi