Adizes Southeast Europe ASEE d.o.o.

Iskoristite spoj najboljih svjetskih iskustava i desetogodišnje prakse implementacije u zemljama u tranziciji

 • Dio globalne mreže Adizes Institute je i predstavništvo za jugoistocnu Europu, Adizes Southeast Europe, osnovano 1994. godine sa sjedištem u Novom Sadu.
 • Tijekom više od deset godina rada dopunili smo metodologiju saznanjima o problemima nastalim kao posljedica posebnih politickih, gospodarskih i kulturnih specificnosti vezanih za poslovanje na ovim prostorima.
 • Suradujemo sa kompanijama u Srbiji i Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Rusiji, Ukrajini, Madarskoj, Turskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Cipru ... ).
 • Ogromno iskustvo i sistematizirano znanje iz uspješne prakse, nam pomažu u analizi problema i kreiranju planova za poboljšanje poslovanja. Polazeci od stava da ne postoje gotovi recepti, vec samo principi koji se u suradnji sa iskustom pretvaraju u uspješnu organizacijsku transformaciju, spremni smo pomoci u nekim od najbitnijih aspekata rasta i razvoja kompanija.
 • Uspjeh kompanija sa kojima dugo suradujemo, medu kojima su i poslovni giganti ali i mlade firme, dio su velikog iskustva koje svakako može biti podrška i Vašem poslovanju.
 • Višegodišnja internacionalna obuka po rigoroznim standardima, bogato profesionalno iskustvo konzultanata i desetogodišnja praksa na prostorima Jugoistocne Europe, osnova su programa za postizanje izuzetnih rezultata uz njegovanje konstruktivne organizacijske kulture.
 • Programi pokrivaju velik broj kljucnih aspekata vezanih za organizaciju, upravljanje i razvoj kompanija.
 • Konzalting obuhvaca programe:
  Organizacijske transformacije - koju provodimo zajedno sa menadžmentom kompanija; i
  Coaching - namijenjen top menadžmentu za pitanja koja su previše osjetljiva da bi bila rješavana timski ili za pripremu zadataka koje ce timovi preuzeti.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Adizes Southeast Europe ASEE d.o.o.

Adizes Southeast Europe ASEE d.o.o.
Strossmayerov trg 1/II
10000 Zagreb

Tel: 01/4825-152
Fax: 01/4825-154

E-mail: office@adizes.hr
Web: www.adizes.hr

O ustanovi