Kontakt podaci

Creativa d.o.o.

Creativa d.o.o.
Maksimirska 79 a
10000 Zagreb

Tel: 01/4662-464
Fax: 01/4662-465

E-mail: creativa@creativa.hr
Web: www.creativa.hr

O ustanovi

Razgovori, pregovori i rasprave

Mjesto održavanja:

Zagreb

Različite komunikacijske situacije i različiti komunikacijski ciljevi zahtijevaju različite komunikacijska vještine.

Kako biste bili uspješni u svim razgovornim vrstama, osvijestite svoje komunikacijske kvalitete i prostor za nova učenja sudjelujući u ovoj dinamičnoj radionici koja će vam omogućiti "brušenje" vještine pripremanja za razgovore, pregovore i rasprave te djelotvornog suradničkog pregovaranja i raspravljanja. 

Kome je namijenjena?
Osobama koje (u poslu) često razgovaraju, pregovaraju i raspravljaju i dogovaraju projekte, planove i aktivnosti, i koje žele unaprijediti svoje vještine istraživanja tuđeg i izražavanja svojeg mišljenja.

Na radionici ćete naučiti:
Kakve vrste razgovora postoje i po čemu se oni razlikuju, koja je razgovorna vrsta primjerena kojoj potrebi, situaciji i namjeni. Kako se pripremiti za pregovore, kako istraživati poziciju 'druge' strane i kako zagovarati svoju. Kakve tehnike pregovaranja postoje i kako reagirati na pojedinu vrstu pregovarača. Kako koristiti rasprave za dolaženje do željenih ishoda (umjesto raspravljanja koje je puko bacanje vremena).

Radionica će vam omogućiti:
Stjecanje iskustva u pregovaranju i raspravljanju, "brušenje" vještina pripreme za razgovore, pregovore i rasprave, djelotvornog postavljanja pitanja i argumentiranog iznošenja vlastitog mišljenja.

Vrijeme održavanja: Dva uzastopna radna dana (četvrtak i petak) od 9-16:15

Privatnim osobama odobravamo 40 % popusta, a studentima 60 % popusta. Cijena uključuje edukaciju pod stručnim vodstvom, radne materijale, ručak i kavu.

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...